Din vagn är tom.

Tveka inte att bläddra i vår katalog för att hitta något vackert för dig!
close
close

Din önskelista är tom.

Tveka inte att bläddra i vår katalog för att hitta något vackert för dig!
  Vuestore logo

  Westin Great Heron 22g

  sku: 04-0060218
  57 kr   59 kr

  Produktinformation

  FÖRDELAR: WESTIN HAVSÖRING-WOBBLER GREAT HERON

  Designad och utvecklad i Skandinavien
  Mycket livlig i vattnet
  För färskt och saltvatten
  Idealisk för havsöring, laxfiskar, asp/stam, abborre och gädda

  VERKLIGHETSTROGEN WOBBLER I SÖTT OCH SALT.
  Med Great Heron får du erfarenhet från den finska betestradition, enligt vilken Great Heron utvecklades tillsammans med sportfiskeproffs från Finland och Sverige. Från början låg fokus på att utveckla ett mycket effektiv bete, inte bara för havsöring och lax, men även för asping/stam, abborre och gädda.

  ETT POPULÄRT BETE I NORDEN SEDAN FLERA ÅR
  Great Heron kan köras både långsamt och snabbt då dess livliga beteende i vattnet lockar fisken att hugga. Inte konstigt en av de mest populära betena i Skandinavien!

  LIVLIG SIMGÅNG SOM ATTRAHERAR I BÅDE SÖT OCH SALTVATTEN MED WESTIN GREAT HERON
  Enligt den finländska betestraditionen, är den heron wobblern designad av Westin. Det utvecklades och testades i samarbete med erfarna fiskare från Finland och Sverige. Från början låg fokus på att utveckla en mycket effektiv bete och inte bara för havsöring och lax, men även för andra fiskar som asp, abborre och gädda. Heron kom att bli ett riktigt bra bete och är ett av dom mer namnkunniga dragen som sportfiskare känner till, detta är ett riktigt populärt bete.

  Great Heron från Westin kan köras både långsamt och snabbt. Beroende på fångsthastigheten utvecklas ett mycket livligt spel som frestar den fisk han möter att bita. Inte undra på att Westin Great Heron är en av de mest populära beten i Skandinavien.

  Material & egenskaper

  • Vikt: 22g
  • Färg: Kinky Pinky
  • Längd: 8,30cm