Ribatex fiskelina, fiskerullar, fiskespön, fiskeutrustning

Shimano Curado 71 XG (LH)

artnr: 01-7701594 / CU71XG
1695,-

Produktinformation

FÖRDELAR: SHIMANO CURADO 71

Etablerade sedan många år i baitcast området
Skyddade kullager
Lätt design
Kraftfull överföring
Stjärnsläp
Aluminiumspole
Långa kastdistanser
Mindre vibrationer
Högt vridmoment

VANLIG ANVÄNDING ELLER HÖG FART – DU VÄLJER MODELL AV SHIMANO CURADO UTIFRÅN BEHOV
Curado baitcasts rulle har länge hävdat sig och är mycket populära. Det finns nu två nya modeller, lilla baitcasters med ett väldigt lätt Hagane hus i aluminium. Deras möjligheter är antingen 7.2: 1 för HG modellen samt 8.2: 1 utväxling för XG modellen. Kraften kan lätt föras över effektivt med hjälp av X-Ship överföraren. S3D spolen för minskande av vibrationer i spöt samt en utmärkt kontroll över kasten tack vare SVS oändliga stoppsystem. Små och lätta beten är perfekta att använda tillsammans med Curado.

Kullager i Shimano Curado har en försluten yta och erbjuder ytterligare skydd mot sand, salt och smuts. Även på den utmärkta baitcast multirulle så finns SVS stoppkontroll. Särskilt med lätta beten gör denna funktionen sig bra som finns fäst vid botten. Shimano erbjuder en stor bredd av stoppfunktioner jämfört med andra. Sammanfattningsvis så ger detta superstoppsystem en trygg funktion för fiskaren. Gör att du har kontroll genom hela processen.

SHIMANO CURADO HAR HÖGSTA KVALITET AV JAPANSK TEKNOLOGI
Det utmärkande stoppsystemet från Shimano Curado gör att du slipper massa vingel under ditt kast. Detta kallas för over-winding av spolen och förvirrar lina på spolen. Detta skyddar mot vinglingar genom en centrifugkraft som du skapar med hjälp av rullen. Bara dra slidern under rullen framåt och flyttar pluttarna för stoppsystemet dit du vill. Ju fler pluttar du drar ut, desto bättre är stoppkraften. En hög stoppkraft vid utkast är essentiell. Optimal för lätt drag och blåsiga situationer. Tvärtemot de tunga och dynamiska betena som kräver minsta möjliga stoppkraft. Som tillägg så har Curado en högst effektiv omvandlare som inte enbart ger bra överföring utan också hindrar trassel under övergången. Det ger dig också bättre vridningar och smidigare användande, precis som Shimanorullar alltid gjort.

  • 6 Kullager
  • Linkapacitet: 150m/0,25mm
  • Utväxling: 8,2:1
  • Vikt: 185g
  • Stjärnbroms
  • Linintag: 82cm
  • Max. Bromskraft: 4,5kg