Ribatex fiskelina, fiskerullar, fiskespön, fiskeutrustning

Penn Fathom Lever Drag 2- Speed 30

artnr: 01-1292933 / 1292933
2495,-

Produktinformation

FÖRDELAR: PENN FATHOM LEVER DRAG 2-SPEED MULTIRULLE

En kraftfull multirulle för dig som vill ha en riktigt kompetent rulle för tungt fisket.
Byggd för riktigt tuffa förhållanden till havs, år efter år.
Växellåda och drev av rostfritt stål
Live spindel-rulle
Quick Shift-växling
Lättvikt tack vare hålborrning


VINN KAMPEN MED HAVETS STORA KÄMPAR MED PENN FATHOM
Här kommer den nya Fathom LD 2-Speed ​​från Penn med riktigt hardcore glidbroms och 2-växlad låda. Med hus helt i metall, rostfria drev och Dura-Drag-systemet är den redo att hjälpa dig i striden mot havets jättar!

Den stabila växellådan har lättats avsevärt utan att förlora sin robusthet. Med Fathom LD 2-Speed ​​erbjuder Penn den perfekta kombinationen av stabilitet, vikt och hastighet.

PENN FATHOM GER DIG DET TEKNISKA ÖVERTAGET
Med snabbväxlingssystemet går det lätt och snabbt att byta från låg växel till hög. Det robusta och hållbara Dura-Drag-systemet utvecklades gemensamt av Penn och en av de ledande amerikanska billeverantörerna. Bromsskivorna är baserade på samma material av som även används i högpresterande racebilar i USA.

Fathom Lever Drag 2- Speed 30 kommer med släpbroms som system. Växellådan kommer i rostfritt stål. Otroligt bra överföring med stabilitet genom hela processen. Hållbart system med snabbheten i sig. Konstruktionen är utvecklad av dels Penn men också en amerikansk leverantör till fordonsindustrin. Materialet i denna fiskerulle kan du även hitta i tävlingsbilar. Hög prestation är ledordet för både bilen ocvh rullen.

- 5 Kullager - Linkapacitet: 402m/0,46mm - Utväxling: 5,50:1 - Vikt: 566g - Högervevad - Linintag: 48cm / 97cm - Disk brake - Max. Bromskraft: 15kg