Ribatex fiskelina, fiskerullar, fiskespön, fiskeutrustning

Penn Fathom Lever Drag 2- Speed 25N

artnr: 01-1292932 / 1292932
2695,-

Produktinformation

FÖRDELAR: PENN FATHOM LEVER DRAG 2-SPEED MULTIRULLE

En kraftfull multirulle för dig som vill ha en riktigt kompetent rulle för tungt fisket.
Byggd för riktigt tuffa förhållanden till havs, år efter år.
Växellåda och drev av rostfritt stål
Live spindel-rulle
Quick Shift-växling
Lättvikt tack vare hålborrning


VINN KAMPEN MED HAVETS STORA KÄMPAR MED PENN FATHOM
Här kommer den nya Fathom LD 2-Speed ​​från Penn med riktigt hardcore glidbroms och 2-växlad låda. Med hus helt i metall, rostfria drev och Dura-Drag-systemet är den redo att hjälpa dig i striden mot havets jättar!

Den stabila växellådan har lättats avsevärt utan att förlora sin robusthet. Med Fathom LD 2-Speed ​​erbjuder Penn den perfekta kombinationen av stabilitet, vikt och hastighet.

PENN FATHOM GER DIG DET TEKNISKA ÖVERTAGET
Med snabbväxlingssystemet går det lätt och snabbt att byta från låg växel till hög. Det robusta och hållbara Dura-Drag-systemet utvecklades gemensamt av Penn och en av de ledande amerikanska billeverantörerna. Bromsskivorna är baserade på samma material av som även används i högpresterande racebilar i USA.

Växellådan är tillverkad i rostfritt stål. Denna rulle är redo för även de farligaste vattnen. Med en otroligt stabil överföring och utomordentlig hållbarhet. Stabil rulle med tåligt bromssystem. Växeln är ett samarbete som utvecklats mellan Penn och en marknadsledande leverantör till fordonsindustrin från USA. Metallen du hittar på denna rulle finner du även i amerikanska tävlingsbilar.

- 5 Kullager
- Linkapacitet: 300m/0,46mm
- Utväxling: 5,50:1
- Vikt: 555g
- Högervevad
- Linintag: 48cm / 97cm
- Disk brake
- Max. Bromskraft: 15kg