Prisgaranti Fri frakt över 750kr Aktiv kundsupport

🐟 ☀ Just nu har vi extra bra priser på allt från Pro Tackle, Senshu och Roy Fishers!☀ 🐟

Om Ribatex

Ribatex grundades år 2012 och är en online-shop som säljer fiskeutrustning på nätet. Vi på Ribatex är väldigt passionerade när det kommer till fiske och vårt mål är att bli den största återförsäljaren av fiskeutrustning i Norden. Sättet vi vill uppnå detta på är att alltid jobba för att främja fiskeintresset genom att finnas tillgängliga och kunna leverera det våra kunder behöver på ett modernt och smidigt sätt online. Oavsett hur kunnig eller erfaren du är som fiskare så kommer vi jobba stenhårt för att du ska ha alla förutsättningarna att älska fiske lika mycket som vi gör, genom att sprida vår kunskap och hjälpa dig hitta det du behöver för just din typ av fiske. De viktigaste personerna i vår verksamhet kommer alltid vara våra kunder och vi strävar därför alltid efter att ha en så nära relation med dessa som vi bara kan. 

Hos oss på Ribatex kan du hitta fiskeutrustning, beten & drag, fiskespön, fiskerullar, fiskekläder och mycket mycket mer. Vi är stolta över att kunna leverera alla de bästa varumärkena när det kommer till sportfiske såsom Abu Garcia, Westin, Berkley och Daiwa.

Om du vill ha kontakt med oss med frågor eller feedback eller helt enkelt bara vill snacka lite fiske så är ni mer än välkomna att höra av er via mail på info@ribatex.se eller via vårt kontaktformulär här.

Verksamhetens huvudkontor:

Ribatex Online AB
Hangövägen 18,
11541 STOCKHOLM
Organisationsnummer: 559054-8516

 

Med vänliga hälsningar,

Ribatex Crew