Prisgaranti Fri frakt över 750kr Fria returer

🐟 ☀ Ribatex Plus - kundklubben som ger dig superpriser på ca 6000 produkter! Läs mer och bli medlem gratis genom att klicka här!☀ 🐟

Mer än en vanlig fiskeshop!

Om oss

Ribatex är en svensk fiskebutik som grundades år 2012. Butiken fanns då på nätet och som fysisk butik. För att kunna ge plats till ett större utbud och bättre priser tog Ribatex en ny riktning år 2016. Den fysiska butiken lades ner och vi bestämde oss för att enbart satsa på näthandel. Från och med 2017 samarbetar Ribatex med några av Europas ledande fiskebutiker och har därför möjlighet att erbjuda svenska fiskare ett stort och unikt utbud av fiskeprylar till fina priser.

Idag är vi mer än en vanlig fiskebutik. Vi samarbetar nämligen med ledande fiskebutiker i Europa. Detta samarbete ger oss möjlighet att erbjuda våra kunder ett av Sveriges bästa priser samt ett unikt utbud av produkter och varumärken.

Vad innebär det för dig som kund?

  • - Ett av Sveriges största utbud av märken och produkter

  • - Ribatex Plus - Möjlighet att gå med i vår kundklubb och få superpriser. Se nedan

  • - Svensk kundservice & svenska betalningssätt

  • - Fria returer och byten inom Sverige

Vår kundklubb - Ribatex Plus

Ribatex Plus föddes som en idé när vi märkte att fiskeutrustning i Sverige och övriga Norden såldes för ett mycket högre pris jämfört med övriga Europa. Vår affärsidé är att erbjuda kunder fiskeutrustning till samma låga pris som de hittar utanför Sverige. Därför föddes kundklubben Ribatex Plus, där vi gör det möjligt för kunder att köpa fiskeutrustning till samma låga pris som övriga Europa men via en svensk butik. Vårt fokus är att ge våra kunder god service och fina produkter till lågt pris och våra europeiska samarbetespartner får hantera inköp och logistik. 

Ribatex mål

Målet är att bli bäst i fiskesverige genom att erbjuda något unikt vad gäller utbud och pris. Vi vill att svenska fiskare ska få köpa sin utrustning till samma pris över hela Europa. Vi låter våra kunder vara fiskeexperter - vi är experter på att erbjuda bäst fiskeprylar  och pris.

 

Med vänliga hälsningar,

Ribatex Crew

 

Kontaktuppgifter huvudkontor:

Ribatex Online AB
Tegelbacken 4a
111 52 STOCKHOLM
Organisationsnummer: 559054-8516